Onze Diensten

Zuidkaap Project- en Interimmanagement is een organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in projectmanagement, programmamanagement en lijnmanagement. Uiteenlopende opdrachten zijn uitgevoerd voor zowel commerciŽle organisaties als voor non-profit instellingen en overheden.

 

Zuidkaap richt zich met name op het optimaliseren en verder professionaliseren van klantgerichte processen en programma's. Organisaties worden ondersteund op basis van verschillende disciplines die al dan niet gecombineerd kunnen worden ingezet. Deze zijn:

- Verandermanagement

- Project- en programmamanagement

- Interimmanagement


Zuidkaap is gevestigd in Rotterdam en is opgericht door Peter van Bragt (klik hier voor LinkedIn profiel).

Na zijn studie bedrijfseconomie (afgerond in 1993) heeft hij zich verder ontwikkeld op het gebied van project- en programmamanagement. In Nederland behoorde hij tot de eersten die zich zowel Prince2 Foundation als Prince2 Practitioner certificeerden. Daarnaast heeft hij als eindverantwoordelijke jarenlang managementervaring opgedaan bij verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij lag de focus steeds op het verder professionaliseren van de dienstverlening. Op het gebied van operational performance is Peter gecertificeerd conform de Amerikaanse COPC certified coŲrdinator standard. Kenmerkend voor zijn werkwijze is de combinatie van sterk projectmanagement met een praktische approach voor procesoptimalisatie.

 

LINKS

Prince2
COPC